U bevindt zich hier: Startpagina » Fiscaliteit

Fiscaliteit

Wil je als ondernemer succesvol zijn, dan is een optimale fiscale planning en opvolging noodzakelijk. Wij begeleiden onze klanten hierin en gaan op basis van onze ervaring en continue bijgewerkte kennis uw vennootschap optimaliseren. Hierbij bekijken we de persoonlijke situatie van de bedrijfsleider en de aandeelhouder tesamen met de vennootschap. Zo zoeken we naar een optimale mix van belastingen en sociale bijdragen tussen uw persoonlijk vermogen en uw bedrijfsvermogen.

Deze service is onze core business. Wij optimaliseren en adviseren niet alleen, wij voeren deze ook uit in de praktijk en volgen uw dossier op via een hierop aangepaste boekhouding. Indien nodig treden wij in discussie met de fiscus. Indien we er niet uitkomen met de fiscus, dan begeleiden wij de debatten tot voor de rechtbank.

Wij kunnen deze service bieden omdat we hierin opgebouwde kennis en ervaring hebben van meer dan 25 jaren in het domein van vennootschapsrecht, fiscaal recht en boekhoudrecht. Dit laat ons toe ook de meest complexe herstructureringen zoals fusies, splitsingen, vereffeningen enz te begeleiden met succes.