U bevindt zich hier: Startpagina » Team

Team

Ons Didofisc team

Ons kantoor bestaat uit een klein en gemotiveerd team wat ons toelaat een heel cliëntgerichte service te leveren toegespitst op de noden van de klant.

Elk van onze teamleden beschikt over een lange beroepservaring in het domein van fiscaliteit, vennootschappen en boekhouding.

Hugo Lambrechts

Hugo Lambrechts, zaakvoerder van Didofisc. Van opleiding ben ik Licenciaat Toegepaste Economische Wetenschappen optie Accountancy. Ik ben afgestudeerd in 1984 te Diepenbeek.

Deze studie heb ik in de loop der jaren aangevuld met permanente bijscholingen en ervaring in de boekhouding van het bank- en verzekeringswezen. Dit heeft mij een diepgaande kennis opgeleverd van bancaire en verzekeringstechnische producten en van de financiële wereld in het algemeen naast een grondige kennis van alle aspecten van boekhouding en vennootschappen in het algemeen.

Tegelijkertijd was ik actief als information architect voor de opzet van administratieve en boekhoudkundige systemen. Dit heeft mij toegelaten een grondige kennis op te bouwen van administratieve software en de toepassing hiervan in de processen van een onderneming.

Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar ervaring in alle elementen van het begeleiden van vennootschappen. Al deze ervaring is ter beschikking van mijn cliënteel zodat we een full service kunnen aanbieden mbt de administratieve processen (boekhouding, fiscaliteit, software systemen, automatiseringsadvies, ...)

Diane Doucé

Diane Doucé ; echtgenote van Hugo. Ik ben van opleiding Industrieel ingenieur biochemie, eveneens behaald in 1984. Procesautomatisatie en optimalisatie aangevuld met kwaliteitscontrole zijn mijn ding. Ik optimaliseer de softwareprocessen en de communicatiestromen van het kantoor en coördineer de dagelijkse werking van het kantoor. Tesamen staan wij in voor het advies naar ons cliënteel en voor de dagelijkse administratieve verwerking van de boekhoudingen en aangiftes.

Nancy Vanoeveren

Nancy Vanoeveren ; sinds februari 2012 actief bij Didofisc als boekhoudster. Ik zorg voor de administratieve verwerking van de boekhoudingen en andere ondersteundende taken.Dieter Micheels

Dieter is sinds 20 augustus 2018 actief bij Didofisc als Dossierbeheerder/Fiscalist. Hij zorgt voor de boekhoudkundige en fiscale opvolging en functioneert als rechterhand van Hugo. Hij behaalde in 2016 het diploma van professionele bachelor Accountancy en Fiscaliteit aan de UCLL te Leuven. Sindsdien heeft hij reeds twee jaar ervaring opgebouwd in deze functie.


Michiel Lambrechts

Michiel Lambrechts, zoon van Diane en Hugo, heeft Boekhouder Fiscaliteit gestudeerd aan UCLL te Leuven en ondersteunt de operationele verwerking in de drukke vakantieperiodes. Ondertussen vervolmaakt hij zich verder aan de KUL richting handelswetenschappen.